Newborn – Welcome, little one

Zwanger zijn… Dat is leuk, mooi, vreselijk, emotioneel, indrukwekkend, pijnlijk en vooral heel erg bijzonder. Er is zoveel te doen: werk, partner, misschien al oudere kindjes, een sociaal leven en alle voorbereidingen voor deze kleine. We rennen er langs op en je vergeet soms haast dat je zwanger bent. Ik weet dat het mij overkomt, dus ik kan me voorstellen dat het anderen ook gebeurd. En dat is zo jammer. Zwanger zijn en een kindje krijgen is niet zomaar iets; het is een wondertje. Ik had altijd een beetje een hekel aan die term. Hoezo een wonder? Het gebeurt elke dag! Afgelopen jaar heb ik wel geleerd dat het zeker wel een wonder is na drie miskramen.
En soms mag je daarbij stil staan. Je bent eigenlijk maar even zwanger en je kindje blijft maar even klein (al lijkt het lang te duren als ze om 03.00 uur ’s nachts alles bij elkaar krijsen 😉).

Artistiek vastleggen

Ik zocht ook naar mooie manieren om mijn zwangerschap en kleintje vast te leggen: foto’s, bellypaint, verhalen opschrijven, lifecast, geboorteborden en herinneringsdoosjes, ik heb het allemaal geprobeerd. En de mooiste dingen wil ik ook voor jou maken. Ik ga er voor dat al mijn producten zo persoonlijk mogelijk en uniek zijn. Foto’s zijn heel fijn en ook makkelijk om te maken, maar soms is het ook heel leuk om iets op een andere artistieke manier vast te leggen.

Laat mij dat voor je doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.