Zwanger!

Ook voor mij is dit een spannende tijd: ik ben zwanger! 29 december ben ik uitgerekend (jep, daar kunnen we ook niet zoveel aan doen…) van een dochter. Alle clichés van zwanger zijn komen weer langs. We vonden het erg spannend, vooral de eerste maanden. Afgelopen jaar heb ik drie miskramen gehad, dus echt heel blij konden we niet zijn. We waren vooral erg gespannen en ik dealde ook nog wel met negatieve gevoelens vanuit de miskramen. Gelukkig ben ik er nu een stuk beter aan toe en ook oprecht blij met dit kindje. Ons winterkindje. Twee dochters.

Aankondiging

Ik maakte deze aankondiging op mijn hand om de zwangerschap op mijn manier aan te kondigen. Super leuk om te doen en ook een creatieve uitlaatklep. Daarnaast heb ik ook de nodige dingen weer gepland om dit allemaal vast te leggen.

Wat ga ik zelf doen om dit vast te leggen?

Een vriendin gaat een bellypaint maken (een beetje moeilijk om dat zelf te doen 😉) en ik wilde ook Zoë een bellypaint laten maken. Zoë wordt in november drie jaar, dus ik denk dat ik uiteindelijk uit kom te zien als een groene vlek, maar daar gaat het niet om. Ik ga gewoon al mijn paint klaar zetten en ik laat haar los gaan op mijn buik, hoe leuk is dat?! Ik wil ook graag een afgietsel maken van mijn buik en na de geboorte van haar handje en voetje. Kortom, genoeg leuke dingen om te doen!

Zoë denkt dat het hoort om op je buik te schilderen. En dat is natuurlijk niet raar 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.