Bellypaint aan huis

Geef je zwangerschap meer kleur!

Met een mooie bellypaint staan we even stil bij het wonder van jouw zwangerschap. Ik maak bellypaints op maat. Dat betekent dat jij je wensen bij mij kenbaar maakt en dat ik een uniek ontwerp voor je zal maken. Je hoeft je inspiratie niet alleen van andere bellypaints af te halen (vaak google je toch even naar bellypaints), maar kan ook van mooie/leuke afbeeldingen of foto’s. Ik kan ook van meerdere afbeeldingen één compositie maken. Daarnaast kies jij de kleuren, stijl (cartoon, realistisch etc.) en of je nog tekst er bij wilt. Zo zorg ik er voor dat jouw bellypaint “one of a kind” is.

Eline

Zo kreeg ik laatst een leuke dame en haar vriend op bezoek. Zo had een bellypaint gekregen van haar ouders en vond al snel mij. Ze dacht dat ik een boek zou hebben met ontwerpen (dat heb ik ook, maar daarover straks meer 😉) en dat ze daar uit moest kiezen. Dat bleek toch wel even anders te zijn. Uiteindelijk kwam ze bij de volgende ideeën: Haar vriend en zij hebben elkaar leren kennen bij het windsurfen en ze zijn dol op kamperen en er op uit trekken. Een bellypaint met zee en strand dus, met een windsurfer, een surfbord, tropische bloemen en palmen en dan nog ergens baby. Het liefst in cartoon stijl. Ze stuurde een stuk of vier afbeeldingen mee. Daar kon ik mee aan de slag en uiteindelijk komt er een ontwerp uit dat volledig bij hen past als stijl.

Bij jou thuis of in mijn atelier

Een bellypaint kan overal plaats vinden. Ik kan naar jou toe komen en lekker in je eigen omgeving aan de slag. De paint kan ook bij mij worden gemaakt in mijn atelier. In mijn tuin staat een klein, maar fijn atelier. Alle spullen die we nodig hebben voor een leuke ervaring staat daar klaar. Maar bij zowel jou of mij thuis maken we er een fijn moment van, waar het helemaal om jou draait.

Foto’s en afdruk

Wat ik regelmatig hoor is: maar als je gaat douchen spoelt het er alweer af. Zo zonde. Dat is waar, na het douchen is het weer weg. Maar het gaat ook om de ervaring van het painten en dat alles even om jou draait. Dat neemt een douche je niet af. En natuurlijk leggen we deze ervaring ook op blijvende manier vast. Ik maak altijd foto’s na de paint. Ik ben geen professionele fotograaf, maar de foto’s zijn vaak wel heel mooi. Ik bewerk de foto’s na en de mooiste krijg je via de mail opgestuurd. In mijn atelier heb ik fotoachtergronden in het wit, zwart, roze en blauw beschikbaar. Als ik bij jou thuis ben, improviseren we en dat werkt eigenlijk ook altijd. Daarnaast leer ik je (of ik doe het voor je) hoe je een afdruk maakt van de paint of een doek. Die kan je later inlijsten e.d. Zo blijft de paint toch langer bewaard dan één dag.

Babyshower

Een bellypaint bij een babyshower is ook zeer goed mogelijk. Ik kan live tijdens het feestje painten. Ook dan maak ik foto’s van de paint en meestal ook een groepsfoto aangezien ik niet perse op de foto hoef te staan. Een bellypaint als cadeau is super origineel, maar soms ook wel lastig. Het is namelijk een verrassing voor de zwangere dame, dus wat zou ze willen? Daarvoor heb ik een boek met ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen kunnen nog volledig gecustomized worden. Zo kan ik kleuren veranderen, onderdelen toevoegen of weghalen en tekst erbij doen. Zo maken we het de dame is kwestie alsnog volledig naar haar zin!

Foto: Frank van Hassel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.