Mijn bellypaints

Natuurlijk moest ik zelf er ook aan geloven: ik kreeg een bellypaint. Eigenlijk zelfs twee! Voor de eerste vroeg ik Naomi of zij hem wilde maken. Naomi is een collega van het atelier en ze heeft ook een groot talent voor bodypaint. Ze heeft haar eigen bedrijf “Nova Denna” en ze is nu bezig om dat op te bouwen. Ze biedt ook bellypaints aan en ik snap waarom! Dat kan ze werkelijk prachtig.

Ik vind het ook erg leuk om contact te hebben met andere bellypainters, want je kan samen brainstormen en sparren over het vak, het ondernemersschap, onze kansen en uitdagingen. Naomi en ik zitten ook niet in elkaars vaarwater, want ze woont in Oss. Genoeg zwangeren voor ons allebei out there 😉

Bellypaint van Naomi

Ik heb Naomi helemaal los gelaten met het ontwerp en uiteindelijk koos ze voor een realistische stijl met een zwaan, otter en opgaande zon. Elk stukje van mijn buik werd beschilderd. Je kan de paint niet eens in één foto vastleggen. Ik moest er best een tijdje voor stil zitten, maar het was het zeker waard. Zie maar hoe mooi het resultaat is geworden!

Bellypaint van Zoë

Mijn tweede bellypaint is, uhm, ietsjes anders geworden… Die is namelijk door Zoë gemaakt. Ik heb gewoon al mijn kleurtjes neergezet en haar laten gaan. Ze koos vooral voor (heel verrassend… not!) voor roze, soms afgewisseld met paars, geel en een heel klein beetje groen. En bijna elke kleur moest in mijn navel. Maar kijk hoe geconcentreerd ze is! Ze is zo hard aan het werk en ik vind deze bellypaint ook erg leuk en bijzonder geworden.

Bijna met verlof

Ik ben zo goed als klaar voor mijn verlof, de laatste maand gaat nu in. Spannende tijden allemaal. Natuurlijk zal ik altijd wel wat te doen hebben (ik moet de administratie e.d. nog afwerken…), maar dat zijn alleen nog maar klusjes voor thuis. Eigenlijk heb ik zelfs een to-do-list, maar ik ga ook proberen rustig aan te doen 😉

2 reacties op “Mijn bellypaints

  1. Merel zegt:

    Prachtige bellypaints zeg! Mooi dat koppie van Zoë 😍
    En heerlijk, nu je verlof. Doe eerst de dingen die per se moeten, en kijk daarna met een milde blik naar je lijstje 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.