Zwangerschapsverlof

Lieve allemaal, vanaf vandaag doe ik even niet meer mee 😉

Ik ben nu echt officieel met zwangerschapsverlof. Iets waar ik naar uit heb gekeken, maar ook zo veel mogelijk wilde uitstellen. Ik hou van mijn werk en mooie dingen maken en dat vier maanden moeten missen is best een lange tijd. Althans, zo lijkt het nu, nu de baby er nog niet is. Straks heb ik het wel weer druk genoeg, denk ik zo.

Van 2 december tot 23 maart

Maar dat betekent dus ook dat ik vanaf vandaag tot 23 maart jullie even niet kan helpen met mooie dingen maken. Ik ga natuurlijk niet helemaal als kluizenaar door het leven de komende tijd, dus je kan me altijd mailen. Ik neem alleen even geen opdrachten aan in de wintertijd. We zouden al wel alvast afspraken kunnen plannen voor na 23 maart. Als dat niet mogelijk is, zal ik je proberen te helpen door te kijken wie je wel zou kunnen helpen. Neem het me alleen niet kwalijk als ik minder snel reageer dan normaal. Vooral in de kraamweek straks ga ik waarschijnlijk mijn mail niet eens openen. Ik dank jullie alvast voor jullie begrip.

Updates

Ik ga jullie natuurlijk wel op de hoogte houden via mijn verschillende social media kanalen. Als ons meisje straks geboren is zijn jullie de… oké, niet de eerste en ook niet de twintigste, maar zeker tussen de dertigste en de veertigste die het horen 😉. Nee, even zonder gekheid, ik zal zeker updates posten, maar als social media sukkel (ik bedoel: ik doe mijn best, maar ik ben er gewoon niet zo goed in) ga ik ook proberen daar een fijne middenweg in te vinden.

Maar goed, het is dus mijn verlof, dus als jullie het niet erg vinden, ga ik weer verder met relaxen…

Grapje, mijn lijstje afwerken bedoel ik 😉

De foto is gemaakt door Joke Troost van Precious People Fotografie in de zomer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.