Geef je zwangerschap kleur!

Hee mooie vrouw,

sta jij genoeg stil om te genieten van je zwangerschap en het wonder in je buik? We moeten zo ontzettend veel en natuurlijk lukt het je fantastisch om alle ballen in de lucht te houden. Maar… vind jij je mooi of bijzonder genoeg om je zwangerschap vast te leggen? Spoileralert: dat ben jij!

jij verdient...

… het om in het zonnetje te worden gezet en een prachtige herinnering mee te nemen van jouw zwangerschap. Je bent maar heel kort zwanger en de tijd vliegt! Neem even de tijd om te genieten van het wonder in je buik, voordat dat wonder in je armen ligt. Je bent bezig om het mooiste ooit te maken! En dat mag gevierd worden.

Mijn bellypaint koester ik

De foto’s van mijn bellypaint koester ik als een schat. Dat zijn de enige foto’s van mij in de zwangerschap waarvan ik vind dat ik er mooi en stralend op sta. Ik voelde mij niet zo goed tijdens de zwangerschap van mijn tweede dochter. Vooral mentaal niet. Pas tijdens die bellypaint ben ik tot rust gekomen en heb ik echt een moment met mijn ongeboren dochter gekoesterd. De afbeelding was prachtig geschilderd en zeer symbolisch voor mij en mijn gezin.

dat wil ik ook voor jou

Ik wil dit aan alle mama’s kunnen geven: een mooi moment tussen jou en je baby, het leven mag gevierd worden! En die foto’s en afdruk vormen een prachtige blijvende herinnering aan die bijzondere tijd.

Wat hoort allemaal bij het pakket?

tijdelijke actie bellypaint pakket

En nu, limited edition, alleen als je nu een bellypaint pakket boekt, krijg je er een tof cadeau bij t.w.v. €25 per persoon die er bij komt.

Wat hoort er bij de bellypaint los?

tijdelijke actie bellypaint los

En nu, limited edition, alleen als je nu een bellypaint boekt, krijg je er een paar toffe cadeautjes bij!

Reviews

FAQ

Tussen de zesde en de achtste maand zwangerschap is een bellypaint het mooist. Je hebt natuurlijk wel een bolle buik nodig. De negende maand kan natuurlijk ook, maar je moet je wel goed voelen. Daarnaast is de negende maand met de planning iets meer risico.

Een bellypaint duurt gemiddeld tussen de anderhalf en twee uur. Als het ontwerp heel complex is of je hebt gekozen voor een realistische dierenpaint, kan de paint langer duren. Je kan mij gerust vragen naar een schatting van de tijd.

Ja, de materialen die ik gebruik zijn van hoogwaardige kwaliteit en op waterbasis. Jij en het kindje in je buik zijn 100% veilig.

In principe tot je gaat douchen. Als het heel warm is echter, kan het zijn dat hij al eerder uit loopt door zweten. Je kan de paint fixeren met haarlak, maar als je nog een afdruk wilt maken, is dat niet handig.

Jazeker, je kan een bon bestellen via het contactformulier.

Een bellypaint kan plaats vinden in mijn atelier in Ede of bij jou op locatie. In mijn atelier staat een fijne stoel waar je comfortabel in kan zitten. Ik heb daar ook mooie effen fotoachtergronden (wit, blauw, roze en zwart) voor een strakke foto achteraf.

Ik kan ook naar jou toe komen en fijn in de comfort van je eigen huis de paint krijgen. Voor de foto’s zoeken we de mooiste plek daar uit. Je hoeft geen speciale spullen te hebben, ik neem alles mee wat er nodig is. Reiskosten (buiten Ede) en eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs. Reiskosten zijn €0,32 per km.

Bij een bellypaint pakket gaan we eerst het gesprek aan. Dat kan via mail of telefonisch. Daarin bespreken we jouw wensen en ideeën. Daarmee ga ik aan de slag met het tekenen van een ontwerp. De tekening laat ik aan jou zien en daar mag je feedback op geven. Ik verander de tekening en vervolgens schilder ik hem. De kleuren zijn een indicatie, want voor de ontwerpen gebruik ik aquarelverf en voor de paint een goede kwaliteit schmink. Het ziet er op papier dus iets anders uit dan op je huid.

Je ontvangt een PDF met tips om het hele plaatje prachtig te krijgen. Die tips gaan over kleding, sieraden e.d.

De paint vindt plaats waar wij hebben afgesproken: bij mij in mijn atelier of bij jou thuis. Tijdens de paint kan je vooral zitten. Af en toe wisselen we staan en zitten af. Om het ontwerp goed op je buik te krijgen, is het het mooiste als je staat. Daarna kan je weer zitten. Je kan gewoon aangeven als je wilt staan/zitten/pauze. Ik kan elk moment stoppen als dat nodig is.

Achteraf maken we foto’s. Eventueel mogen daar ook je partner en/of kinderen bij aanwezig zijn. Zo maak je nog één mooie gezinsfoto voordat de kleine komt. Tenslotte horen zij er ook helemaal bij!

De mooiste foto’s bewerk ik na en je krijgt 10 foto’s op hoge resolutie digitaal thuis gestuurd.

Ik maak een afdruk van de paint op een hydrofiele doek. Die kan je mooi bewaren in een lijstje of in een herinneringendoos. Leuk voor later!

Bij een losse bellypaint kom je bij mij op mijn atelier in Ede. Van te voren maken wij afspraken via de mail en je ontvangt een PDF met tips om het hele plaatje prachtig te krijgen. Die tips gaan over kleding, sieraden e.d.

Je hebt je ideeën / wensen / inspiratievoorbeelden voor een bellypaint meegenomen. Ik maak daar op dat moment een ontwerp meteen op je buik. Je mag ook uit mijn ontwerpenboek een ontwerp kiezen en die customizen.

Tijdens de paint kan je vooral zitten. Af en toe wisselen we staan en zitten af. Om het ontwerp goed op je buik te krijgen, is het het mooiste als je staat. Daarna kan je weer zitten. Je kan gewoon aangeven als je wilt staan/zitten/pauze. Ik kan elk moment stoppen als dat nodig is.

Achteraf maken we foto’s. De mooiste foto’s bewerk ik na en je krijgt 3 foto’s op hoge resolutie digitaal thuis gestuurd.

Ja, dat is mogelijk. Zolang de contactberoepen mogen werken, mag ik ook bellypaints te zetten. Ik volg daarin de richtlijnen voor de kappers.
Wel moeten wij beide gezond zijn. Vlak voor de afspraak checken we nog of wij beide geen klachten of symptomen hebben. Als dat wel het geval is, verzetten of annuleren we de afspraak. Dat kan natuurlijk kosteloos.

Ik draag handschoenen en indien gewenst een mondkapje tijdens het painten. Als je bij mij in mijn atelier komt, loop je achterom om meteen in mijn atelier te komen. Zo verminderen we jouw contact met mijn gezin. De wc is wel in huis, dus dat moeten we gewoon slim aanpakken als je moet plassen.
Als je met je partner en/of kinderen op de foto wilt, komen zij later op het moment van de foto. Ze kunnen helaas momenteel niet bij de paint zelf zijn.
Als ik bij jou thuis ben, is dat natuurlijk een ander verhaal. Zo lang we de anderhalve meter afstand maar waarborgen tussen mij en de rest van je gezin.

Zitten en liggen is beide een optie. Liggen kan niet in mijn atelier, maar dan zouden we even ergens naar toe moeten gaan. Bij jou thuis kan dat natuurlijk wel heel makkelijk.
Zitten heeft mijn voorkeur. Ik heb een hele fijne relaxstoel waar je fijn in kan zitten. We wisselen soms af met even staan. Vooral in het begin is staan fijn, zodat de compositie mooi op de buik komt.

Pauze houden is natuurlijk geen probleem. Geef het gewoon aan en we kunnen elk moment even stoppen voor eten/drinken/wc/iets anders.

Vaak zijn effen (zonder printjes) kleding in neutrale kleuren het mooist. Zwart, wit of grijs doen het altijd goed. Soms kan een kleur ook heel mooi zijn, zolang het maar bij de paint past. Dit kunnen we natuurlijk overleggen.

Denk er vooral aan dat je geen jurkje aantrekt. Een rokje kan wel.

Warm water en zeep werkt het allerbeste. Onder de douche met een blok zeep en een washandjes werkt heel goed. Ik gebruik schmink van een goede kwaliteit en een hoge pigmentatie. Daardoor kan het zijn dat het bij sommige kleuren iets langer duurt voor het weg gaat. Dat is vooral bij de donkere kleuren, zoals zwart, donkerblauw en donkergroen. Bij een tweede keer wassen gaat weg. 

Ik maak foto’s en de mooiste krijg je op hoe resolutie digitaal gestuurd. Er zit geen watermerk op en je mag met die foto’s doen wat je wilt: op social media plaatsen, afdrukken op canvas of gebruiken voor het geboortekaartje en ga zo maar door. Ik zou het wel fijn vinden als je mij tagt/noemt op social media als de artist achter het werk en de foto.

Er is ook een mogelijkheid om de paint vast te leggen op doek. Die zit in een aantal pakketten. Het is mogelijk om een afdruk voor een meerprijs erbij te boeken.

Bij een bellypaint pakket ga ik aan de hand van jouw ideeën en wensen aan de slag met het maken van een ontwerp. Het mooiste hiervoor is dat je iets kiest wat voor jou van bijzondere betekenis is.  Je kan mij al je ideeën vertellen en inspiratiebeelden delen en daar maak ik een mooi ontwerp van. Je inspiratievoorbeelden hoeven geen afbeeldingen van bellypaints te zijn, maar kan ook een foto of illustratie zijn. Ik teken/schilder een ontwerp helemaal naar jouw wensen.

Bij een losse bellypaint en bij een babyshower kan je op de dag zelf je eigen ontwerp of ideeën voor een ontwerp meenemen. Ik ga daar meteen op de buik mee aan de slag. Ik heb ook een ontwerpenmap die ik constant blijf vernieuwen. Daar mag je ook een ontwerp uit kiezen. Deze ontwerpen mag je nog customizen door andere kleuren te kiezen, elementen uit verschillende ontwerpen samen te voegen of een tekst er bij te laten zetten.

Bij een babyshower pakket kom ik naar jou op de locatie waar het feestje gegeven wordt. Van te voren maken wij afspraken via de mail en je ontvangt een PDF met tips om klaar te leggen voor de dame in kwestie.

Omdat een babyshower vaak een verrassing is, is het lastig om een ontwerp van te voren te maken. Daarvoor heb ik een ontwerpenboek die ik doorlopend vernieuw. Daar mag ze dan zelf een ontwerp uit kiezen en die customizen.

Tijdens de paint kan je vooral zitten. Af en toe wisselen we staan en zitten af. Om het ontwerp goed op je buik te krijgen, is het het mooiste als je staat. Daarna kan je weer zitten. Je kan gewoon aangeven als je wilt staan/zitten/pauze. Ik kan elk moment stoppen als dat nodig is.

Achteraf maken we foto’s. De mooiste foto’s bewerk ik na en je krijgt 5 foto’s op hoge resolutie digitaal thuis gestuurd. Ik maak ook een foto met de hele groep en/of met andere samenstelling van mensen. Ik maak ook een afdruk van de paint op een hydrofiele doek. Die kan je mooi bewaren in een lijstje of in een herinneringendoos. Leuk voor later!

Meld je hier
aan voor het bellypaint pakket of los!*

*Ik ga veilig met jouw gegevens om. Ik gebruik alleen je e-mail voor inspiratie en de laatste nieuwtjes

Na je aanmelding neem ik contact met je op om kennis te maken en je wensen door te spreken. De betaling gaat via een factuur die ik je digitaal toestuur.