corona tips

Hoera! Jij bent (of je zus, schoonzus, nichtje of lieve vriendin is) zwanger of net bevallen. Dat wil je natuurlijk vieren en op een mooie manier vast leggen. Zwanger zijn is mooi, maar ook spannend. En al helemaal in deze bange en onzekere tijden. Helaas zitten we midden in de quarantainetijd en kan je geen gezellige babyshower met bellypaint organiseren, of een mooi afgietsel van een babyhandje laten maken. Maar een zwangere of net bevallen vrouw verdient het om in het zonnetje gezet te worden!

Wat kan dan nu nog wel? Ik heb een paar leuke dingen verzonnen, zodat jij extra mooie herinneringen overhoudt aan je zwangerschap en/of kraamtijd. Zolang Covid-19 ons land teistert blijven deze acties staan.

*Update: nu de maatregelen iets versoepeld worden en contactberoepen weer mogen, mag ik ook weer voorzichtig gaan bellypainten en lifecasten. Ik heb daar ook weer super veel zin in. Er zijn een paar basisregels naar de richtlijnen van het RIVM die ik in acht moet nemen. Heb je interesse? Neem dan gerust contact met mij op voor alle informatie.*

(K)Raamkaartjes

Gefeliciteerd! Je hebt net een wonderschoon kindje gekregen. En dan komt corona de kop op steken… Je mag je kindje niet eens trots showen aan een kamer vol kraamvisite of op een groot kraamfeest. Opa’s en oma’s mogen hun kersverse kleinkind niet knuffelen, maar alleen op afstand van achter het raam bewonderen. Dat doet pijn, ook al staat de gezondheid van jou en je baby natuurlijk voorop. Om de pijn iets te verzachten en deze periode mooi vast te leggen heb ik voor jou (K)Raamkaartjes ontworpen. En nog mooier: je krijgt ze van mij als kraamcadeau, helemaal gratis!

De kaartjes hebben een mooi design, inclusief een aantal vragen die zijn toegespitst op deze situatie. Om het je extra gemakkelijk te maken, zitten er vier kaartjes op één A4. Je hoeft ze alleen zelf uit te printen (pro-tip: print ze op 100 of 120 grams printpapier voor een steviger kaartje), te knippen en buiten in de tuin in een bakje te leggen. Zo kunnen jij, je vrienden en familie op gepaste afstand toch een beetje samen genieten van lieve woordjes. Nog een tip: plak later op de achterkant een mooie foto en bewaar alle kaartjes in een insteek fotoalbum!

Vraag hier je (K)Raamkaartjes aan

DIY gipsafdruk set voor een zwangere buik

Maak nu zelf de mooiste gipsafdruk van je zwangere buik! Samen met je partner maak je hier een prachtig momentje van en creëer je met z’n tweeën een mooie herinnering aan de zwangerschap.

Ik mag nu voorzichtig aan weer beginnen met dit voor je te doen, maar misschien voel jij je daar nog helemaal niet goed bij. Daarom heb ik nog deze optie van DIY waarin ik met veel liefde al mijn kennis en ervaring deel. Zo kan je op een snelle en veilige manier een afdruk maken, ook in deze coronatijden. Ik stuur jou een pakket met materialen van de beste kwaliteit voor een mooie en stevige afdruk. Op mijn manier komt het gips niet direct op je huid en ben je ongeveer 10 tot 15 minuten bezig. De uitgebreide handleiding met professionele tips begeleidt je volledig naar het mooiste resultaat. In mijn instructiefilmpje deel ik nog meer tips en kan je meekijken hoe het moet!

€30,- (excl. verzendkosten)

Bestel hier je DIY pakket

Gipsen buik versieren

Heb je zelf een gipsen buikafdruk gemaakt? Ik versier hem graag voor je! Want juist nu, in deze moeilijke en onzekere coronatijden, wil ik je helpen met het maken van herinneringen tijdens of na je zwangerschap. Ik werk je afgietsel mooi af en versier hem naar jouw wensen. Mozaïeken, beschilderen of afwerken met kant: aan jou de keuze. Jij geeft aan wat je graag wilt. Zo kan ik hem bijvoorbeeld baseren op het geboortekaartje of zorgen dat hij binnen je interieur past. Deze actie geldt ook als je al een “oude” gipsen buik hebt, die je nu dan eindelijk mooi wilt laten maken.

Werkwijze

We spreken samen jullie ideeën en wensen door. Denk daarbij aan onder andere materialen, kleuren en teksten. Dan zoeken we een corona-proof manier waarop je gipsen afdruk bij mij terecht komt. Je kan hem komen brengen of ik kom hem halen (gratis binnen Ede). Opsturen is ook een optie.
Daarna ga ik aan de slag! Binnen twee tot drie weken heb je een mooi versierde gipsafdruk van je zwangere buik.

Bekijk portfolio

DIY gipsafdruk buik versieren

Ben je graag creatief bezig en wil je jouw gipsafdruk zelf versieren? Binnenkort komt er een DIY handleiding en een instructiefilmpje beschikbaar, waarin ik laat zien hoe je zelf je gipsafdruk met kant versiert. Ik post de aankondiging op mijn website en social media, dus hou die kanalen in de gaten!

Geboorteborden

De geboorte van je baby is een van de mooiste en ook meest intense momenten van je leven. Eindelijk zie je het kleine mensje dat al die tijd in je buik gezeten heeft. Als je kindje geboren is, dan wil je dat moment groots vieren. De naam mag nu genoemd worden en je wilt aan iedereen vertellen hoe het met je kindje gaat. Op een persoonlijk geboortebord komen de naam, geboortedatum, tijd, gewicht en lengte te staan en op sommige borden komt er een foto bij van de dag van de geboorte. Zo heb je een heel speciaal aandenken aan die bijzondere dag. Heb je nog andere wensen, dan kunnen we de natuurlijk bespreken.

Lees verder

Herinneringsdoosjes

Vanaf de geboorte van je kindje verzamel je schatten. Het geboortekaartje, de eerste sokjes, het eerste afgeknipte plukje haar, het eerste tandje. Bewaar al die schatten in een heel persoonlijk herinneringen doosje. Ik schilder het doosje helemaal naar wens. Zo kan ik hem matchen met het geboortekaartje of misschien heb je wel een specifiek plaatje of een bepaalde stijl in je hoofd.

Lees verder

Gratis infopakket, inclusief timelapse bellypaint

Ben je benieuwd hoe een bellypaint in zijn werk gaat? In deze gratis video zie je een paint van begin tot einde. Van design tot aan eindresultaat. Maak kennis met mijn atelier en mijn werkwijze en krijg meteen een leuke korting! Je mag hem natuurlijk ook aanvragen voor je vriendin/dochter/nichtje 😉

Download informatiepakket