GEBOORTEBORD

Op een persoonlijk geboortebord staat de naam van het kindje, de geboortedatum, tijd, gewicht en lengte. En eventueeel een foto. Hier vind je meer informatie over deze geboorteborden.

IN THESE MOMENTS TIME STOOD STILL

Persoonlijk geboortebord voor in je huis of babykamer

De geboorte van je baby is een van de mooiste en ook meest intense momenten van je leven. Eindelijk zie je het kleine mensje dat al die tijd in je buik gezeten heeft. Als je kindje geboren is, dan wil je dat moment groots vieren. De naam mag nu genoemd worden en je wilt aan iedereen vertellen hoe het met je kindje gaat. Op een persoonlijk geboortebord komen de naam, geboortedatum, tijd, gewicht en lengte te staan en op sommige borden komt er een foto bij van de dag van de geboorte. Zo heb je een heel speciaal aandenken aan die bijzondere dag. Heb je nog andere wensen, dan kunnen we de natuurlijk bespreken. 

WERKWIJZE

Het geboortebord is gepersonaliseerd. Ik maak een ontwerp helemaal naar jouw wens. We maken eerst een afspraak om al jouw ideeën en wensen te bespreken. Denk daarbij aan materiaal, de kleuren, de compositie, de typografie en het toevoegen van bijvoorbeeld een mooie spreuk, schilderingen enz. Deze afspraak kan natuurlijk al tijdens je zwangerschap, maar ook daarna nog. Het maken duurt ongeveer twee tot drie weken. 

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

GEBOORTEBORD ALS CADEAU

Is er in jouw familie of vriendenkring een kindje geboren en ben je nu op zoek naar een origineel en creatief kraamcadeau? Bestel dan een gepersonaliseerd geboortebord bij Made Creatives. Je kunt zelf je ideeën doorgeven, maar je mag natuurlijk ook een cadeaubon bestellen zodat de moeder zelf contact met mij op kan nemen om haar wensen door te geven.

Bestel een geboortebord

GRATIS INFOPAKKET, INCLUSIEF: TIMELAPSE BELLYPAINT

Ben je benieuwd hoe een bellypaint in zijn werk gaat? In deze gratis video zie je een paint van begin tot einde. Van design tot aan eindresultaat. Maak kennis met mijn atelier en mijn werkwijze en krijg meteen een leuke korting! Je mag hem natuurlijk ook aanvragen voor je vriendin/dochter/nichtje 😉

DOWNLOAD INFORMATIEPAKKET