HERINNERINGSDOOSJE

Nine months preparing to fall in love for a lifetime

Bewaar herinneringen aan je baby in een prachtig bewaardoosje. Deze herinneringsdoosjes worden helemaal gepersonaliseerd.

AL DIE SCHATTEN

Vanaf de geboorte van je kindje verzamel je schatten. Het geboortekaartje, de eerste sokjes, het eerste afgeknipte plukje haar, het eerste tandje. Bewaar al die schatten in een heel persoonlijk herinneringen doosje. Ik schilder het doosje helemaal naar wens. Zo kan ik hem matchen met het geboortekaartje of misschien heb je wel een specifiek plaatje of een bepaalde stijl in je hoofd. 

WERKWIJZE

We beginnen allereerst met een gesprek waarin we jouw specifieke wensen doornemen. Heb je al een heel idee? Helemaal top. Weet je het niet zo goed? Ook prima! Ik help je met een prachtig design dat helemaal bij je past. 

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

HERINNERINGSDOOSJE ALS CADEAU

Natuurlijk is een bewaardoosje ook heel erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als origineel en gepersonaliseerd kraamcadeautje of cadeautje voor de babyshower. Je kunt zelf de wensen doorgeven of ervoor kiezen een cadeaubon te geven zodat de aanstaande moeder zelf met mij het gesprek kan voeren om haar ideeën te bespreken.

Bestel een herinneringendoos

GRATIS INFOPAKKET, INCLUSIEF: TIMELAPSE BELLYPAINT

Ben je benieuwd hoe een bellypaint in zijn werk gaat? In deze gratis video zie je een paint van begin tot einde. Van design tot aan eindresultaat. Maak kennis met mijn atelier en mijn werkwijze en krijg meteen een leuke korting! Je mag hem natuurlijk ook aanvragen voor je vriendin/dochter/nichtje 😉

DOWNLOAD INFORMATIEPAKKET