BELLYPAINT

Laat een prachtige buikschildering maken op je zwangere buik. Deze speciaal voor jou ontworpen bellypaint is een prachtige herinnering of een leuk cadeau voor een babyshower.

ADD SOME COLOR TO YOUR LIFE!

Je bent in verwachting! Van harte gefeliciteerd!

Vier je zwangerschap op een hele bijzondere manier. Bellypainting is een prachtige manier om nieuw leven te vieren. Terwijl ik met mijn kwast over je buik kriebel, wordt je baby misschien wel wakker zodat je weer heerlijk die connectie kunt voelen. Het beeld dat je kiest voor de schildering op je dikke buik, is vaak iets dat echt bij jullie past en wat een aandenken is aan deze bijzonder periode. Wist je dat je niet alleen mooie foto’s krijgt, maar ook een afdruk van de paint?

WERKWIJZE

Elke bellypaint is uniek. Je mag je wensen doorgeven en aan de hand daarvan maak ik een persoonlijk ontwerp. We spreken af bij mij in mijn atelier in Ede of bij jou, als je bijvoorbeeld een babyshower hebt. Ik reis dus ook regelmatig naar Veenendaal, Lunteren, Arnhem en Amersfoort. 

De beste tijd om een buikschildering te laten maken is tussen de zes en acht maanden. Een bellypaint duurt tussen de anderhalf en twee uur en in die tijd kun je zitten of liggen. Je hebt alle privacy en we zorgen dat je heerlijk comfortabel bent. Ik gebruik alleen materialen op waterbasis die 100% veilig zijn voor jou als moeder en voor je baby. Als de bellypaint af is, maak ik een aantal foto’s. Leuk voor geboortekaartjes of als foto in een mooi lijstje aan de muur. Ook laat ik je zien hoe je een afdruk van de paint kunt maken. 

BEKIJK MIJN PORTFOLIO
Corona tips

BABYSHOWER ALS CADEAU

Heb jij een zwangere vriendin, zus, dochter of kennis? Je kunt de mama-to-be verrassen met een bellypaint op een babyshower. Ik kom dan naar het feestje toe om de bellypaint te maken. Ik heb een boek met ontwerpen mee, zodat de moeder in kwestie zelf het ontwerp kan kiezen. Natuurlijk zijn ook persoonlijke aanpassingen mogelijk zodat het echt een uniek ontwerp wordt. 

Geen babyshower maar wel een bellypaint cadeau doen? Ik heb cadeaubonnen die je als origineel cadeautje aan een zwangere vrouw kunt geven.

Boek een bellypaint

GRATIS INFOPAKKET, INCLUSIEF: TIMELAPSE BELLYPAINT

Ben je benieuwd hoe een bellypaint in zijn werk gaat? In deze gratis video zie je een paint van begin tot einde. Van design tot aan eindresultaat. Maak kennis met mijn atelier en mijn werkwijze en krijg meteen een leuke korting! Je mag hem natuurlijk ook aanvragen voor je vriendin/dochter/nichtje 😉

DOWNLOAD INFORMATIEPAKKET