LIFECAST

Live a life you will remember…

Laat een afdruk maken van je dikke buik, een handje of voetje van je kind of laat de handen van je gezin of ouders vastleggen. 

AFDRUK VAN BUIK OF HAND

Een lifecast is de meest bijzondere manier om je zwangere buik te herinneren. Of om de handen van je kind of bijvoorbeeld ouders voor altijd tastbaar vast te leggen. Met een lifecast maak ik een exacte replica in gips. Je kunt alle details zien, zoals de de lieve plooitjes in de huid en de kleine nageltjes. Het is ook mogelijk om een beeld met meerdere handen te laten maken, bijvoorbeeld met alle handen van je gezin. 

WERKWIJZE

Het materiaal waarmee ik de lifecast uitvoer is een natuurlijk materiaal dat erg geschikt is voor de huid. Het droogt de huid niet uit (integendeel, het is bijna een soort masker) en voelt fijn aan. Voor een zwangere buik zal het ongeveer tien minuten duren voor het materiaal is uitgehard. Voor een klein handje of voetje gebruik ik ander materiaal dat sneller droogt: met ongeveer twee minuten is het klaar. Je hoeft dus niet lang te wachten met je baby. 

Na het maken van de afdruk, giet ik het geheel in met een giethars en werk het af. Daarbij kunnen we het nog hebben over verschillende kleuren (waaronder brons, goud, zilver, wit e.d.). De giethars waar ik mee werk is een hard materiaal en dus erg duurzaam in tegenstelling met gips. Twee tot drie weken na de lifecast heb je de prachtige replica bij je thuis. Voor een meerprijs maak ik het beeld op een sokkel

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

BODYCAST ALS CADEAU

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afgietsel te geven als cadeautje. Regel een afspraak als verrassing of vraag een cadeaubon aan.

Bestel een lifecast

GRATIS INFOPAKKET, INCLUSIEF: TIMELAPSE BELLYPAINT

Ben je benieuwd hoe een bellypaint in zijn werk gaat? In deze gratis video zie je een paint van begin tot einde. Van design tot aan eindresultaat. Maak kennis met mijn atelier en mijn werkwijze en krijg meteen een leuke korting! Je mag hem natuurlijk ook aanvragen voor je vriendin/dochter/nichtje 😉

DOWNLOAD INFORMATIEPAKKET