LIFECAST

Live a life you will remember…

Laat een afdruk maken van je dikke buik, een handje of voetje van je kind of laat de handen van je gezin of ouders vastleggen. 

AFDRUK VAN BUIK OF HAND

Een lifecast is de meest bijzondere manier om je zwangere buik te herinneren. Of om de handen van je kind of bijvoorbeeld ouders voor altijd tastbaar vast te leggen. Met een lifecast maak ik een exacte replica in giethars. Je kunt alle details zien, zoals de de lieve plooitjes in de huid en de kleine nageltjes. Het is ook mogelijk om een beeld met meerdere handen te laten maken, bijvoorbeeld met alle handen van je gezin. 

WERKWIJZE

Het materiaal waarmee ik de lifecast uitvoer is een natuurlijk materiaal dat erg geschikt is voor de huid. Het droogt de huid niet uit (integendeel, het is bijna een soort masker) en voelt fijn aan. Voor een zwangere buik zal het ongeveer tien minuten duren voor het materiaal is uitgehard. Voor een klein handje of voetje gebruik ik ander materiaal dat sneller droogt: met ongeveer twee minuten is het klaar. Je hoeft dus niet lang te wachten met je baby. Een lifecast kan bij mij in mijn atelier in Ede of fijn bij jou thuis.

Na de afgieting ben jij alweer klaar en dan ga ik er verder mee aan de slag. Ik maak al mijn beelden in giethars. Giethars is veel sterker en duurzamer. Een beeld in giethars is minder breekbaar. Daarnaast zijn er meerdere optie voor kleuren.Twee tot drie weken na de lifecast heb je de prachtige replica bij je thuis. Voor een meerprijs maak ik het beeld op een sokkel.

In deze beelden zie je heel veel detail. Dat is geschikt voor handen, voeten en buiken.

versierde afdruk van je buik

Ik maak ook gipsafdrukken van zwangere buiken. Dat worden heel andere beelden dan de beelden die hierboven beschreven staan. Je ziet dan minder detail, maar je krijgt wel een prachtig beeld van de vorm van je buik en, indien gewenst, je borsten. De charme hiervan is dat je deze buik prachtig kan laten versieren.

Deze afdrukken maak ik met de beste kwaliteit gipsverband. Daarnaast heb ik zelf een methode ontwikkeld die 100% veilig is voor jou en het kindje in je buik. Deze afgietsels kan ik prachtig voor je versieren met kant, mozaïek of een mooie schildering. Scroll naar beneden voor meer informatie.

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

GRATIS INFORMATIEGIDS

Wil je nog meer informatie over het proces of de mogelijkheden? Download dan de gratis informatiebrochure. Je mag mij natuurlijk ook mailen of bellen met je vragen. Ik beantwoord deze met veel plezier.

Vraag de informatiegids aan

ZWANGERE BUIK EN BABYHANDJES

Deze momenten komen nooit meer terug…
Maar je kan ze vast houden met een prachtige afdruk! Zo zal je deze bijzondere periode nooit meer vergeten.

 

Boek nu een lifecast

WIL JE ECHT IETS BIJZONDERS?

Samen met Naomi van Nova Denna heb ik een nieuw concept ontwikkelt dat uniek in Nederland is. Alleen wij maken op deze manier onze beelden. Dat betekent dat je gegarandeerd een uniek beeldje krijgt. Dan kan je denken aan kleuren, metaallooks, vintage look en met speciale effecten.  

Bekijk alle opties

HANDBEELDEN

Sommige mensen verdienen het om vastgelegd te worden in goud…

Met een handbeeld van je ouders of van je gezin vang je echt een momentje in de tijd. Je houdt ze op deze manier voor altijd bij jou. De handen die jou gedragen hebben of juist de handjes die nu nog elke dag je hand vast houden, maar over tien jaar het zelf kunnen.
Een handbeeld bestaat meestal uit meerdere handen die elkaar vast houden. Er is veel mogelijk met de posities van de handen. Zo kan je de handen laten vervlechten of een handenkrans vormen.

Een afgietsel vindt plaats bij jou thuis of bij mij in mijn atelier. Het afgieten gebeurt met een huidvriendelijk materiaal die alle details prachtig overneemt. De lifecast zelf duurt ongeveer 12 minuten. Ik neem de afdruk mee naar huis en daarna ga ik er mee aan de slag.

Je kan kiezen voor een beeld in gips of giethars. Met giethars heb je ook nog veel opties voor de kleuren. Alle kleuren zijn mogelijk en ook verschillende (metaal) looks: goud, zilver, koper, brons en marmer. Laat me maar weten wat jou het mooist lijkt!

BOEK EEN HANDBEELD

VERSIERDE GIPSAFDRUK

Leg je prachtige babybump voor eeuwig vast!

Deze gipsafdruk wordt gemaakt met gipsverband. Ik ken een methode die 100% veilig is voor jou en voor de baby. Er komt geen gipsverband direct op jouw huid. Dit afgietsel kan fijn bij jou thuis of bij mij in mijn atelier plaatsvinden. We beginnen met een uitleg en je voorbereiden op de lifecast. De volgende stap is dat ik het gipsverband aanbreng. Het duurt ongeveer 10 tot 15 minuten en dan ben jij alweer klaar!

Ik neem jouw afgietsel mee naar huis en daar begin ik met het afwerken. Ik egaliseer hem en daarna versier ik hem mooi. Dat wordt helemaal naar jouw wensen gedaan! Zo kan ik hem afwerken met klassiek kant, met mozaïek of met een passende schildering. En jij mag alles bepalen: het materiaal, de kleuren, teksten, afbeeldingen. De sky is the limit!

Heb je zelf een gipsafdruk gemaakt of door iemand anders laten maken en die wil je ook laten versieren? Dat is uiteraard geen probleem! We regelen een afspraak dat de afdruk bij mij komt en dan ga ik er mee aan de slag naar jouw wensen.

Ook als de lifecast beschadigt is, kan ik er mee verder. In de meeste gevallen kan ik de afdruk voor je restaureren. Het is zonde als je zo’n mooie herinnering laat verstoffen, omdat het net niet zo is zoals je graag zou willen.

BESTEL EEN GIPSAFDRUK

BODYCAST ALS CADEAU

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afgietsel te geven als cadeautje. Regel een afspraak als verrassing of vraag een cadeaubon aan.

Bestel een lifecast

GRATIS INFOPAKKET, INCLUSIEF: TIMELAPSE BELLYPAINT

Ben je benieuwd hoe een bellypaint in zijn werk gaat? In deze gratis video zie je een paint van begin tot einde. Van design tot aan eindresultaat. Maak kennis met mijn atelier en mijn werkwijze en krijg meteen een leuke korting! Je mag hem natuurlijk ook aanvragen voor je vriendin/dochter/nichtje 😉

DOWNLOAD INFORMATIEPAKKET