ZWANGERE BUIK AFDRUK

Jouw prachtige zwangere buik is de meest veilige plek voor je kleine wonder. Laat een mooie afdruk maken als herinnering aan deze bijzondere tijd.

Er zijn verschillende manieren om een mooi beeld te maken. Er is dus voor elk wat wils en ik vorm het beeld helemaal naar jouw smaak en wensen. 

De eerste manier is om een buikafdruk te laten maken zoals ik ook mijn handbeelden maak. Dan doe ik een lifecast met alginaat. Je krijgt dan een beeld met superveel details, zoals huidstructuur. Je kan daarbij ook je hand(en) in het beeld verwerken. Dit beeld kan ik ook in verschillende kleuren afwerken, bijv. met een vintage effect. 

De tweede manier is met een gipsafdruk met gipsverband. Dat worden heel andere beelden dan de beelden die hierboven beschreven staan. Je ziet dan minder detail, maar je krijgt wel een prachtig beeld van de vorm van je buik en, indien gewenst, je borsten. De charme hiervan is dat je deze buik prachtig kan laten versieren.
Deze afdrukken maak ik met de beste kwaliteit gipsverband. Daarnaast heb ik zelf een methode ontwikkeld die 100% veilig is voor jou en het kindje in je buik. Deze afgietsels kan ik prachtig voor je versieren met kant, mozaïek of een mooie schildering. 

WERKWIJZE lifecast

Het materiaal waarmee ik de lifecast uitvoer is een natuurlijk materiaal dat erg geschikt is voor de huid. Het droogt de huid niet uit en voelt fijn aan. Het afgieten duurt tussen de 12 en 15 minuten. Een lifecast kan bij mij in mijn atelier in Ede of fijn bij jou thuis.

Na de afgieting ben jij alweer klaar en dan ga ik er verder mee aan de slag. Ik maak al mijn beelden in giethars. Giethars is veel sterker en duurzamer. Een beeld in giethars is minder breekbaar. Daarnaast zijn er meerdere optie voor kleuren. Vier tot zes weken na de lifecast heb je de prachtige replica bij je thuis. Voor een meerprijs maak ik het beeld op een sokkel.

buikafdruk versierd

Leg je prachtige babybump voor eeuwig vast!

Deze gipsafdruk wordt gemaakt met gipsverband. Ik ken een methode die 100% veilig is voor jou en voor de baby. Er komt geen gipsverband direct op jouw huid. Dit afgietsel kan fijn bij jou thuis of bij mij in mijn atelier plaatsvinden. We beginnen met een uitleg en je voorbereiden op de lifecast. De volgende stap is dat ik het gipsverband aanbreng. Het duurt ongeveer 10 tot 15 minuten en dan ben jij alweer klaar!

Ik neem jouw afgietsel mee naar huis en daar begin ik met het afwerken. Ik egaliseer hem en daarna versier ik hem mooi. Dat wordt helemaal naar jouw wensen gedaan! Zo kan ik hem afwerken met klassiek kant, met mozaïek of met een passende schildering. En jij mag alles bepalen: het materiaal, de kleuren, teksten, afbeeldingen. De sky is the limit!

Heb je zelf een gipsafdruk gemaakt of door iemand anders laten maken en wil je die ook laten versieren? Dat is uiteraard geen probleem! We regelen een afspraak dat de afdruk bij mij komt en dan ga ik er mee aan de slag naar jouw wensen.

Ook als de lifecast beschadigt is, kan ik er aan werken. In de meeste gevallen kan ik de afdruk voor je restaureren. Het is zonde als je zo’n mooie herinnering laat verstoffen, omdat het net niet zo is zoals je graag zou willen.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord al je vragen met veel liefde. Je kan me bellen of me appje of mailtje sturen.
Je kan ook de gratis informatiebrochure aanvragen voor meer informatie over de tarieven en de werkwijze.