LIFECAST

Live a life you will remember…

Sommige mensen verdienen het toch om vastgelegd te worden in goud…
Met een handbeeld van je ouders of van je gezin vang je echt een momentje in de tijd.

HANDBEELDEN

Stel je voor: een kunstobject in je kamer met de handen van de allerliefsten in je leven. Dat kan met een handbeeld. Met een lifecast maken we een exacte replica van de belangrijkste handen in je leven: het kleine handje van je jongste dochter samen met haar grote broer; of de doorwerkte handen van je ouders.

Sommige mensen verdienen het toch om vastgelegd te worden in goud…
Met een handbeeld van je ouders of van je gezin vang je echt een momentje in de tijd. Je houdt ze op deze manier voor altijd bij jou. De handen die jou gedragen hebben of juist de handjes die nu nog elke dag je hand vast houden, maar het over tien jaar zelf kunnen.

Je kan kiezen voor handbeeld met de handen in een staande positie of een handenkrans met de handen in een liggende positie. In deze beelden zie je elk klein detail: rimpels, plooitjes en aders. Je kan ook gewoon je ringen laten zitten. Ook deze komen prachtig uit in een beeld. 

WERKWIJZE

Het materiaal waarmee ik de lifecast uitvoer is een natuurlijk materiaal dat erg geschikt is voor de huid. Het droogt de huid niet uit (integendeel, het is bijna een soort masker) en voelt fijn aan. Met een handbeeld zal het ongeveer zes minuten duren voor je weer klaar bent. Een lifecast kan bij mij in mijn atelier in Ede of fijn bij jou thuis.

Na de afgieting ben jij alweer klaar en dan ga ik er verder mee aan de slag. Ik maak al mijn beelden in giethars. Giethars is veel sterker en duurzamer. Een beeld in giethars is minder breekbaar. Daarnaast zijn er meer opties voor kleuren. Zes tot acht weken na de lifecast heb je de prachtige replica bij je thuis.

Een sokkel van hout of van giethars is inbegrepen in de prijs. Voor andere soorten sokkels reken ik een meerprijs.

boek een handbeeld

TARIEVEN

De tarieven zijn afhankelijk van de hoeveelheid handen en wat je precies wilt voor kleuren of effecten. Hier vind je een basis overzichtje met tarieven. Als je andere wensen hebt, stuur mij gerust een berichtje!

Handbeeld 2 handen | € 280
Handbeeld of handenkrans 3 handen | € 360
Handenkrans 4 handen | € 440

Je kan ook de gratis informatiegids aanvragen voor meer informatie over de mogelijkheden en de werkwijze.

neem contact op voor meer informatie Vraag de informatiegids aan

GRATIS INFOPAKKET, INCLUSIEF: TIMELAPSE BELLYPAINT

Ben je benieuwd hoe een bellypaint in zijn werk gaat? In deze gratis video zie je een paint van begin tot einde. Van design tot aan eindresultaat. Maak kennis met mijn atelier en mijn werkwijze en krijg meteen een leuke korting! Je mag hem natuurlijk ook aanvragen voor je vriendin/dochter/nichtje 😉

DOWNLOAD INFORMATIEPAKKET