OVER MIJ

Machteld van der Eijk maakt als kunstenares prachtige herinneringen aan je zwangerschap of voor je baby. Zoals een bellypaint, een afdruk van je buik of een prachtig beeldje van het handje van je baby.

MIJN PASSIE

Hoi! Ik ben Machteld van der Eijk en ik ben het creatieve brein én de creatieve handen achter Made Creatives. Het is mijn passie als kunstenares om mensen blij maken en verrassen met wat ik voor ze creëer. Ik hoop dat ik je kan ontroeren en iets van blijvende emotionele waarde kan geven.

Kunst

Ik ben mijn hele leven al creatief geweest en besloot om van mijn grootste hobby mijn beroep te maken. Daarom heb ik gestudeerd aan de kunstacademie en ben ik opgeleid als make-up artist. Ik gebruik dus ook altijd alleen maar professionele en veilige materialen voor de bellypaints, gipsafdrukken en andere producten.

GENIETEN!

Toen ik zelf zwanger was van onze dochter Zoë merkte ik hoe kostbaar deze tijd is en hoe snel het gaat. Ik wil alles vastleggen: hoe groot ze is, wat ze kan, hoe ze eruit ziet. Ik wil deze periode vieren, want ze is maar één keer zo klein en ze kan nog heel lang “groot” zijn. Dat geldt ook voor de zwangerschap: toen ik er middenin zat leek het eeuwig te duren, maar nu besef ik hoe snel het voorbij was. Daarom heb ik besloten: ik ga zorgen dat deze periode gevierd kan worden en dat ik tastbare herinneringen kan meegeven. Vanaf dat moment ben ik bellypaint, lifecasts en moedermelk hangers aan gaan bieden. 

FIJNE ERVARING

Ik ben echt tevreden als ik een heel mooi product hebt gemaakt, maar ook echte connectie heb gehad. Terwijl ik je zwangere buik schilder of een lifecast maak, is er namelijk genoeg tijd voor jouw verhaal. Ik heb alle aandacht voor jouw wensen en ga altijd voor een fijne sfeer. Daardoor hoor ik mijn klanten ook heel vaak zeggen: het ziet er prachtig uit, en het was een goed moment!

WIE BEN IK?

moeder – kunstenaar – spontaan – tikje eigenwijs – dagdromer – grote zus – ochtendmens – chaotische controlfreak – harde werker – lezer – creatieveling – dierenliefhebber – verhalen verteller – geliefde 

bekijk mijn portFOLio

GRATIS INFOPAKKET, INCLUSIEF: TIMELAPSE BELLYPAINT

Ben je benieuwd hoe een bellypaint in zijn werk gaat? In deze gratis video zie je een paint van begin tot einde. Van design tot aan eindresultaat. Maak kennis met mijn atelier en mijn werkwijze en krijg meteen een leuke korting! Je mag hem natuurlijk ook aanvragen voor je vriendin/dochter/nichtje 😉

DOWNLOAD INFORMATIEPAKKET